Radio Veselia Folclor Romania » Videoclipuri » Irina Rimes - Dans | piesă nouă

Irina Rimes - Dans | piesă nouă

20-02-2019, 08:28 1 687 0 Dana Videoclipuri / Stiri
Irina Rimes a lansat "Dans". Irina Rimes, una dintre cele mai talente artisti din Romania, a lansat cea de-a doua piesa a noului album, "Cosmos".
"Dans" este o coproducție de Muzică Quantum și Global Records. Piesa urmărea stilul inconfundabil al artistei. Asa cum si-a obisnuit publicul, Irina Rimes isi pune sufletul pe hartie si transmite mesaje puternice prin intemediul vanzarii muzicii, ceea ce il regasim si in "Dans".
„Dans "a fost piesa mea preferata de cand a aparut si pana acum. Am facut-o intr-o joaca impreuna cu Alex Cotoi. Videoclipul piesei "Dans" a fost realizat de MOPI Studio și NGM Creative. Clipul este o animație care subliniază starea personală în care te retragi în propria minte și îți construiesti lumea ta. În acest videoclip este prezentat un personaj fără identitate care se află singur într-un imaginar lume, în care se regăsește. Desi piesa se refera la un dans in doi, in videoclipul este un singur personaj care se lasa dus de val si se exprima exact cum este el, stie ca nimeni nu se vede pentru ca este singur in lumea lui si danseaza cu elinsusi in reflexiile oglinzilor din oraș.
[xfgiven_youtube]
[xfvalue_youtube]
[/xfgiven_youtube]
  • 0

irina Rimes dans in doi

20-02-2019, 08:28 1 687 0 Dana
Reclama
Stimate vizitator, ați vizitat site-ul ca utilizator neînregistrat.
Vă recomandăm inregistrati-va.
Adauga Comentariu
vk
facebook