Radio Veselia Folclor Romania » Videoclipuri » Videoclip oficial: Morandi, Burak Yeter – Kalinka (Burak Yeter Remix)

Videoclip oficial: Morandi, Burak Yeter – Kalinka (Burak Yeter Remix)

1-03-2019, 09:46 1 402 0 Dana Videoclipuri / Stiri
Morandi şi DJ Burak Yeter au lansat videoclipul piesei “Kalinka (Burak Peter Remix)”. Clipul este în proporţie de 80% identic cu cel al piesei “Kalinka”, doar că include şi secvenţe cu DJ-ul, nu doar cu Morandi plus muze sexy. Vă invităm să vizionaţi noua versiune de clip în articol.
“Kalinka” a debutat în septembrie 2018, devenind un hit instant, cu peste 42 de milioane de vizualizări pe YouTube în acest moment. Remixul realizat de DJ Burak Yeter a fost lansat pe 20 februarie , iar acum a primit un videoclip. Burak Yeter este cunoscut pentru piese ca “Tuesday”, realizată în colaborare cu Danelle Sandoval sau “My Life Is Going On” de pe coloana sonoră a serialului Netflix “La Casa de Papel”.
Piesa originală a urcat în topuri în 20 de ţări de pe glob, inclusiv Polonia, Grecia, Turcia, Rusia, Germania sau Israel. Despre succesul piesei şi remix Morandi a avut următoarele de spus:
Proiectul Morandi a însemnat întotdeauna diversitate şi calitate, atât în privinţa sound-ului, versurilor, vocilor prezente pe piese, cât şi a colaborărilor cu alţi muzicieni. Suntem mândri că piesa noastră reuşeşte să inspire nume internaţionale cum este Burak Yeter şi sperăm că remixul va crea cel puţin la fel de multă vâlvă în peisajul internaţional şi va fi pe placul ascultătorilor noştri.
DJ Burak Yeter a fost imediat cucerit de piesă de cum a auzit-o prima oară şi a decis să o remixeze. “Kalinka” are şi o latură de viralitate în social media, dansurile şi coregrafiile asociate abundând. Tot mai mulţi tineri se filmează dansând pe piesă şi realizând dance challenge-uri. Track-ul este produs de Randi şi Marius Moga, refrenul fiind preluat din celebra piesa rusească tradiţională a compozitorului Ivan Larionov.
[xfgiven_youtube]
[xfvalue_youtube]
[/xfgiven_youtube]
  • +1

Morandi Burak Yeter – Kalinka (Burak Yeter Remix) Videoclip 2019

1-03-2019, 09:46 1 402 0 Dana
Reclama
Stimate vizitator, ați vizitat site-ul ca utilizator neînregistrat.
Vă recomandăm inregistrati-va.
Adauga Comentariu
vk
facebook